Welkom bij Biertaxi Soest – uw leverancier voor gekoelde bier, wijn, frisdranken, mixdrankjes & meer via onze online webshop. Deze bezorgen wij op locatie in Soest zoals aan huis, hotel, airbnb accomodatie of zelfs op de camping. Wanneer uw drank opraakt en snel een goede en betrouwbare bezorger zoekt dan zijn wij natuurlijk de partij. Tot in de latere uren kunt u bij ons uw bestelling via onze website plaatsen, maar ook telefonisch of per whatsapp doorgeven op +31(0)6-44035298. Voor onze webwinkel bekijk de shop. Het bezorgen is snel en varieert tussen de 25 en 45 minuten voor bier in Soest.

Bij online bestelling kunt u kiezen voor iDEAL of contact bij bezorging. Wij respecteren uw privacy als u online uw bestelling plaatst maar ook met het bezorgen van bier of wijn in Soest. Ons team van bezorgers zal ten alle tijde discreet arriveren en de door uw geplaatste bestelling bij u leveren. In verband met Covid-19 kan er een aangepast bezorgbeleid plaatsvinden. Wij zullen ten alle tijde dit met u informeren. Als u ook een goede bezorger zoekt voor gekoelde wijn of bier dan bent u bij ons aan het juiste adres. Biertaxi Soest is geopend tot in de latere uren. Wij bieden gratis bezorging vanaf € 75. Informeer nu met onze telefonist(e).

Biertaxi Soest – nu geopend

Bij Biertaxi Soest kunt u op ieder gewenst moment met respect van onze openingstijden, bier en wijn bestellen. Wij bezorgen dit bij u op locatie en bieden geen afhaalpunt. Soest valt dan ook binnen het gebied in waarin wij bezorgen. Mocht uw woonplaats niet vermeld staan op onze website, neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31(0)6-44035298. De kans dat wij bij u bezorgen is aanzienlijk en voor de beste prijs mogelijk. Bekijk onze Webwinkel voor een assortiment van al onze producten. U kunt ons ook vragen als u iets extra’s nodig heeft wat normaal niet in onze winkel staat. Neem daarom nu contact op met Biertaxi Soest.

Al enkele jaren voorzien wij onze vaste maar ook nieuwe bezoekers van perfect gekoelde bier, wijn, champagne, mixdrankjes, sigaretten & frisdrank in Soest. Wilt u nu bier bestellen? Bekijk dan onze shop of bel Biertaxi Soest via +31(0)6-44035298. Wij verkopen uitsluitend aan personen ouder dan 18 jaar. Bij twijfel kan om legitimatie worden gevraagd.